Kosma's Interview about RC Greece TV

Τι συμβαίνει τώρα τελευταία με τις εκπομπές του RC Greece TV?
Γιατί έχουμε να δούμε πολύ καιρό κάτι να κινείται στο site του καναλιού?
Αυτά τα βασικά ερωτήματα θα απαντηθούν σε αυτή την συνέντευξη από τον υπεύθυνο του RC Greece TV κο Κοσμά (γνωστό και ώς Cataman). 

Ερωτ.: Να ξεκινήσουμε με την πρώτη και πιο σημαντική ερώτηση, γιατί το RC Greece TV έχει τόσο καιρό να ανεβάσει κάποια από τις εκπομπές του? 


Kosmas: Πριν απαντήσω σε αυτή την ερώτηση θα ήθελα να αναφέρω το γεγονός (γι αυτούς που δεν το γνωρίζουν) ότι το RC Greece TV είναι ένα κανάλι το οποίο λειτουργεί και διαχειρίζεται από εμένα αποκλειστικά χωρίς καμία βοήθεια από κάποιον άλλον. Σε εξαίρεση την γυναίκα μου που με βοηθάει περιστασιακά σε κάποιες βιντεοσκοπήσεις όλη η υπόλοιπη δουλειά βγαίνει από εμένα. Βιντεοσκόπηση, φωτογράφιση, συνεντεύξεις, μοντάζ και λοιπές εργασίες που πρέπει να γίνουν για να λειτουργεί το κανάλι και να ενημερώνεται τακτικά γίνονται από εμένα.
Όλα αυτά λοιπόν απαιτούν χρήματα αλλά και χρόνο τον οποίο εδώ και λίγους μήνες λόγο των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων μου αδυνατώ να επενδύσω στο κανάλι.
Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω επίσης ότι το κανάλι αυτό είναι για μένα μια ενασχόληση που δεν αποσκοπεί στο κέρδος όπως ίσως να νομίζουν κάποιοι. Ότι χρήματα έχω εισπράξει από τις χορηγίες έχουν επενδυθεί στο ακέραιο και πάλι στα λειτουργικά έξοδα του καναλιού που σε καμία περίπτωση δεν αρκούν για να λειτουργήσει το κανάλι όπως πρέπει.

Ερωτ.: Δηλαδή θα σταματήσουν οι εκπομπές του RC Greece TV?

Kosmas: Όχι δεν θα σταματήσουν. Εδώ και λίγες μέρες στον λίγο ελεύθερο χρόνο που μπορώ να διαθέσω έχω ξεκινήσει τις μελέτες αναδιοργάνωσης του καναλιού όσον αφορά το στήσιμο του, τις εκπομπές και την διάρκεια αυτών, τα ondemand προγράμματα, τα οποία θα εναρμονιστούν στην νέα κατάσταση που βιώνω πλέον.
Το κανάλι μετά την τροποποίηση που θα γίνει ελπίζω να ξεκινήσει και πάλι τον Σεπτέμβρη. Μέχρι τότε θα βγούν σχετικές ανακοινώσεις.
Ίσως χρειαστεί για λίγες μέρες (πρός το τέλος Αυγούστου) να βγεί και τελείως offline για να ολοκληρωθεί η τροποποίηση.

Ερωτ.: Πότε θα δούμε λοιπόν και πάλι εκπομπές στο κανάλι?

Kosmas: Να σας αναφέρω καταρχήν ότι εκκρεμεί η ολοκλήρωση της τελευταίας εκπομπής RC Mania με κύριο θέμα την 9η Πανελλήνια Συνάντηση Αερομοντέλων όπου είχα την ευκαιρία να βιντεοσκοπήσω αρχές Μαΐου. Επίσης έχω βιντεοσκοπήσει τον τελευταίο αγώνα της ομάδας H.M.B.C. καθώς και την απονομή του πρωταθλήματος αυτού και αυτή θα γίνει μία ακόμα εκπομπή Passion for Race. Τέλος έχω βιντεοσκοπήσει και τις δραστηριότητες του MiniTruckersClub όπου έλαβαν μέρος στην έκθεση Transport Show 2014 όπου και αυτή η βιντεοσκόπηση θα γίνει ξεχωριστή εκπομπή. 
Λογικά αυτές οι εκπομπές θα ετοιμαστούν τώρα το καλοκαίρι. 

Ερωτ.: Είχε ανακοινωθεί ότι το RC Greece TV ξεκινάει επισκέψεις σε μοντελιστικούς χώρους (πίστες, μοντελοδρόμια κ.α.) της επαρχίας.  θα ισχύσει κάτι τέτοιο?

Kosmas: Στην παρούσα φάση αδυνατώ πλέον να κρατήσω αυτή την υπόσχεση μιας και εγώ προσωπικά καλύπτω τα έξοδα μετακίνησης του καναλιού και έτσι οι εξορμήσεις αυτές αναστέλλονται μέχρι νεοτέρας, ίσως και δια παντός. Ο καιρός θα δείξει.

Μέσω αυτής της συνέντευξης θα ήθελα τέλος να ευχαριστήσω από καρδιάς τους 12.000+ επισκέπτες (σύμφωνα με το στατιστικό site) που επισκέφτηκαν μέχρι τώρα το RC Greece TV από την πρώτη μέρα λειτουργίας του και να τους δώσω μια υπόσχεση ότι το κανάλι αυτό ήρθε και θα μείνει προβάλλοντας τις σημαντικές δραστηριότητες του Τηλεκατευθυνόμενου Μοντελισμού στην Ελλάδα.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω και τις εταιρείες που εμπιστεύτηκαν το RC Greece TV για την προβολή τους. Νοιώθω υποχρεωμένος απέναντί τους για την προτίμηση αυτή και γιαυτό τον λόγο κυρίως το κανάλι θα συνεχίσει να λειτουργεί.

Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν.


Σας Ευχαριστώ.
Κοσμάς (Cataman).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου