Large Scale Driving Greece Team - Καλωσορίσατε στην ...5η Διάσταση !!

Πρίν από λίγες μέρες ενημερωθήκαμε για την δημιουργία μιας ομάδας φίλων και φανατικών της μεγάλης κλίμακας 1/5 RC αυτοκινήτων με την ονομασία: Large Scale Driving Greece.
Επικοινωνήσαμε με έναν από τους υπεύθυνους της ομάδας όπου μας ενημέρωσε σχετικά για αυτή την ομάδα.

1) Σκοπός της Ομάδας αυτής είναι η Διοργάνωση αγώνων τηλεκατευθυνόμενων κλίμακας 1/5 αυστηρά, με γνώμονα την διασκέδαση και την προσωπική ευχαρίστηση των συμμετεχόντων.
2) Οι αγώνες αυτοί είναι ανεξάρτητοι από τους ιδιωτικούς που διοργανώνονται μέχρι στιγμής ή τους αγώνες της ίδιας κατηγορίας από την ΕΛΜΕ.
3) Τα αυτοκίνητα και τα ελαστικά τους είναι Open.
4) Συμμετοχή για κάθε αγωνιζόμενο είναι 20 ευρώ. 
5) Κάθε αγώνας θα έχει 3 δεκάλεπτα προκριματικά και τελικό 30’ διάρκεια.
6) Θα διοργανώνονται 7 αγώνες σε κάθε πρωτάθλημα από τους οποίους θα μετρούν οι 5 καλύτεροι.
7) Σε πρώτη φάση θα ξεκινήσουν αγώνες με Αυτοκίνητα τουρισμού αλλά υπάρχει σκέψη και συζήτηση να ενταχθούν και Νταλίκες, αυτοκίνητα F1, μοτοσυκλέτες και buggy στο προσεχές μέλλον ανάλογα την προσέλευση. 8) Οι αγώνες θα διοργανώνονται σε πρώτη φάση στην FRT. 9) Ο πρώτος αγώνας  έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 23 Μαρτίου 2014 στην πίστα FRT και αναμένεται να έχει πάνω από 7 συμμετέχοντες.

Περισσότερες πληροφορίες για αυτό το πρωτάθλημα μπορεί να πάρει όποιος τον ενδιαφέρει αυτή η κλίμακα από την σελίδα της ομάδας στο facebook: Large Scale Driving (LSD) Greece.

Να ευχηθούμε στην Ομάδα "LSD Greece" Καλούς Αγώνες.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί από το minimaniax.gr στιγμιότυπα από έναν τέτοιο αγώνα:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου