1st Alpha Mini Mono Meeting by Minimaniax and RC Manos

Αν σκεφτόσασταν να ασχοληθείτε κάποια στιγμή με τα ταχύπλοα σκάφη αλλά νομίζατε ότι τα γρήγορα σκάφη είναι μεγάλα και ακριβά μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσετε.


Το κατάστημα RC Manos έβγαλε σε παραγωγή ένα μικρό σκάφος μόλις 40εκ. το οποίο όμως δεν υστερεί σε τίποτα συγκριτικά με μεγαλύτερα competition σκάφη.

Αρκετοί είναι αυτοί που έχουν ήδη αποκτήσει ένα τέτοιο σκάφος αφού η τιμή του είναι ιδιαίτερα προσιτή και φτιαγμένο από Ελληνικά χέρια.

Την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013 λοιπόν το κατάστημα RC Manos και το Minimaniax.gr διοργανώνουν στην παραλία Καβουρίου την 1η Συνάντηση - Αγώνα με αυτά τα σκάφη.

Το δελτίο που μας έστειλε το Minimaniax τα λέει όλα:
"Το κατάστημα RC Manos σε συνεργασία με το mini maniaX σας προσκαλούν να πάρετε το Alpha Mini Mono σας, και να μας συναντήσετε στην παραλία του Καβουρίου όπου θα στηθούν σημαδούρες σε διαγράμμιση ίδια (αλλά μικρότερη) με αυτή του πρωταθλήματος ταχύπλοων και θα παίζουμε μέχρι να μας "κόψει" το κρύο, να σπάσει κάτι, να ξεμείνουμε από μπαταρίες ή μέχρι να νυχτώσει!

Ελάτε  με το Alpha Mini Mono σας στην παραλία του Καβουρίου για να παίξετε, να παρακολουθήσετε, ή και να ενημερωθείτε για την πολύ ενδιαφέρουσα αυτή κατηγορία που ολοένα και περισσότερα άτομα προσελκύει. Όσο για τις καιρικές συνθήκες εκείνης της ημέρας, πέραν ακραίων φαινομένων, τίποτε άλλο δεν θα αλλάξει τα σχέδια μας."


Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την παρουσίαση του σκάφους αυτού από το Minimaniax.gr



Και την δοκιμή του σκάφους επίσης από το Minimaniax.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου