Τα Multicopters στην Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας - ΑΙΓΙΣ 2013

Το Σαββάτο 28 Σεπτεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της Θέρμης στην Θεσσαλονίκη μια μεγάλη Άσκηση αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών με τη συμμετοχή εκατοντάδες κόσμου, επισήμων, αλλά και εθελοντών. 

Η Αεραθλητική Ένωση Γιαννιτσών ήταν εκεί.






Στα πλαίσια αυτής της άσκησης έλαβαν μέρος και μέλοι της Αεραθλητικής Ένωσης Γιαννιτσών με χρήση πολυκόπτερων (multicopters). Συντελεστές και παρευρισκόμενοι έμειναν έκθαμβοι από την τεχνολογία των ιπτάμενων μέσων των μελών, αλλά και με την οργάνωση των μελών του συλλόγου.
Ιδιαίτερα συγχαρητήρια έλαβαν οι χειριστές Γιάννης Αντωνιάδης, Διονύσης Φωκάς, και Γιώργος Κεφαλάς, που από τις πρωινές ώρες ακόμα του Σαββάτου ξεκίνησαν τις προετοιμασίες για τις βιντεολήψεις από αέρος που σκοπό είχε η ενημέρωση των αρμοδίων, ότι οι ιπτάμενες αυτές συσκευές που φέρουν κάμερα η φωτογραφική μηχανή, μπορούν να βοηθήσουν και να συμβάλουν στο διασωστικό έργο των ομάδων πολιτικής προστασίας, όπου και όποτε ζητηθεί.


Όπως έχουμε αναφέρει  και στο Promo βίντεο που αναρτήσαμε σήμερα σε επόμενη εκπομπή μας θα κάνουμε αφιέρωμα στα Multicopters και τον ρόλο τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου