LIVE RC Shows στο RC Greece TV

Το RC Greece TV πολύ σύντομα θα εκπέμπει Live εκπομπές αποκλειστικά για τους θεατές του.



Εδώ και λίγες μέρες έχω πλέον το πρόγραμμα "WireCast for Youtube" με το οποίο θα κάνω Live εκπομπές αποκλειστικά για το RC Greece TV.









Να αναφέρω λίγα πράγματα για το πρόγραμμα αυτό και την διαδικασία Live αναμετάδοσης μέσω Youtube. Το πρόγραμμα αυτό είναι αποκλειστικά για χρήστες του Youtube οι οποίοι έχουν πάρει έγκριση από την Youtube για να κάνουν Live αναμετάδοση. Ένα από αυτά τα κανάλια εδώ και λίγο καιρό είναι και το δικό μου. Θα ανοίξει λοιπόν σε λίγες μέρες μια ξεχωριστή ενότητα στο RC Greece TV όπου εκεί θα είναι το player της Youtube όπου θα ενημερώνει σε πόσες ώρες θα ξεκινήσει η LIVE αναμετάδοση.
Παράδειγμα βλέπετε στην ακόλουθη φώτο:


Εκεί θα μπορείτε να βλέπετε την ζωντανή εκπομπή.
Με αυτό το πρόγραμμα λοιπόν μπορώ να έχω την δυνατότητα να εκπέμπω Ζωντανά από οποιοδήποτε σημείο έχω σύνδεση στο ίντερνετ.
Η πρώτη εκπομπή που ετοιμάζω και που θα βγεί σύντομα στον αέρα είναι η Cataman's LIVE RC Show. Πρόκειται για μια εκπομπή 10 -15 λεπτών και θα αφορά διάφορα θέματα με τον τηλεκατευθυνόμενο μοντελισμό στην Ελλάδα.
Μια ακόμα σκέψη για Live εκπομπή είναι οι φιλοξενίες - συνεντεύξεις μοντελιστών στο studio.
Και φυσικά αυτό είναι μόνο η αρχή.

Τέλος να σας αναφέρω ότι μετά ακριβώς από την LIVE αναμετάδοση δημιουργείτε αυτόματα ένα βίντεο το οποίο όταν ολοκληρωθεί η τελική του επεξεργασία μπορεί να το δεί όποιος έχασε το LIVE και εμπεριέχει όλη την ζωντανή εκπομπή.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι μία από τις πρώτες δοκιμές ζωντανής αναμετάδοσης από το Studio του RC Greece TV:



Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν στο RC Greece TV.
Kosmas (Cataman).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου